Ud at gå med Lumsås’ glade vandrere

Har du lyst til frisk luft og en times vandretur ud i vort skønne område, så mød op mandage og onsdage, kl. 10. Har man lyst, er der efterfølgende en kop kaffe i sognegården. Mødestedet er bag Lumsås Gadekær på kirkens P-plads

Lumsåscafeen i Sognegården

Lumsås Sognegård 4.10, kl. 14.
Odsherredsbetjentens opsøgende og forebyggende arbejde. Ved Anders Larsen, politimand.

Lumsås Sognegård 1.11, kl. 14.

Tidligere opslag med de syngende pilgrimme aflyst grundet sygdom i gruppen.
I stedet bliver det Dansk sang og musik sammen med organist Lise Ellevang

Dansk sang - fællessang og spisning.

Torsdag 27.10, kl. 17-21.
Med spisning, hygge, fællessang og fortælling. Ved Oddens kirkesanger, organist og sognepræst. Pris: 125 kr. Tilmelding senest 22.10: Inga Overgaard (i.o@ overgaard.mail.dk, 59326078) eller Bruno Lund (23423499). Arrangør Odden Kirke og Odden Forsamlingshus.

Allehelgensgudstjeneste i Lumsås-Odden Pastorat

Søndag 6. 11. kl. 16 i Lumsås Kirke.
På allehelgensdag mindes vi vore døde, i slægters gang og nu. Under gudstjenesten læses navnene på årets afdøde i Lumsås-Odden Pastorat op, og der er mulighed for at tænde et lys eller flere i kirken.

Fælles foredrag om Hans Egedes kristning af Grønland

Ved Lumsås-Odden-Højby sogne Onsdag 9.11, kl. 19 i Lumsås Sognegård.
Ved foredragsholder Dr.phil. i historie, Thorkild Kjærgaard. I 1721 gik den nordnorske præst Hans Egede med sin familie i land i Grønland for at udbrede kristendommen. Foredraget giver et indgående portræt af den utrættelige ildsjæl og folkeoplyser, der blev ophavsmand til den måske mest succesfulde protestantiske mission nogensinde. Der fortælles om det nye Grønland, han skabte, og som siden på godt og ondt har været en del af Danmarks historie.